Inmiddels heb ik 20+ jaar ervaring op gebied van healing. Vanuit mijn specialisme in triggerpointtherapie en Shiatsu ben ik me gaande weg steeds meer gaan verdiepen in healing vanbinnen uit. Alles staat in verbinding met elkaar. Voeding heeft invloed op ons lichaam maar ook stress factoren kunnen zich uiten in vage klachten. Steeds vaker zijn mensen opzoek naar een verandering maar weten niet hoe ze die moeten toepassen. Na 10 jaar een eigen Body Healing center te hebben gehad waar ik zowel massages coaching en yoga lessen gaf heeft de coronatijd mij geduwd in een nieuwe uitdaging. Een nieuwe richting om mijn ervaringen op een persoonlijkere wijze met mensen te delen en mensen persoonlijke begeleiding te bieden op gebied van coaching en healing van binnenuit. 

Al jaren coach ik mensen doormiddel van hypnose en NLP coaching. Angsten, burn-out, allergieën, stress gerelateerde klachten, het zetten van maagbandjes… de technieken die ik beheers is inzetbaar voor vele doelen. Ik geloof niet in een one size fit all aanpak want ieder mens is anders. Samen ga ik opzoek naar de oorzaak van de klacht. Mindset training is een onmisbaar onderdeel hiervan. 

Inmiddels heb ik een boek geschreven voor kinderen. Zet ik mij in om steeds meer mensen bewuster te maken van de kracht van affirmeren. Coach en inspireer ik mensen om het beste van zichzelf te laten zien voor een gelukkig en liefdevol leven. Zoek ik steeds weer nieuwe methodes om mensen handvatten te geven om hun eigen grenzen te verleggen en angsten te overwinnen.