Hét platform voor healers

Marianne (Reiki master Professional ) en Rajani (Shiatsu master en Hypnotiseur professional) beide zeer gewaardeerde behandelaars in hun vakgebied, hebben hun energieën en krachten samen gebundeld om behandelaars en mensen nog meer te laten verbinden en met elkaar in contact te laten komen. Mensen hebben positieve kracht en innerlijke rust nodig vooral nu het hele covid gebeuren veel financiële onzekerheden met zich mee heeft gebracht en de toekomst op losse wielen staat kunnen wij voorstellen dat voor de ‘startende’ ondernemers / behandelaars het lastig is om een grotere groep mensen te bereiken. Dat kan o.a. liggen aan bepaalde factoren zoals, te weinig investerings-budget, nog geen groot netwerk, geen operationele website of je durft het ondernemingsrisico niet te dragen maar het kan ook liggen aan het feit dat de onzekerheden rondom covid nog steeds gaande is. 

Investering Platform

Wij bieden een platform aan om jouw naamsbekendheid te vergroten. Zo verbinden wij ondernemers met verschillende disciplines, bieden we een werkplek aan op 3 locaties (Zaandam / Volendam / Hillegom) met de mogelijkheid per uur of per dagdeel te huren.Voor een minimale betaalbare bijdrage van 97,- p.m. wordt de marketing verzorgd voor een groter online bereik en meer zichtbaarheid op google. Wij bieden een yoga studio, behandel- en coach ruimte aan waar je gebruik van kunt maken van ‘alle’ aanwezige spullen. (Geen handdoeken)
De ruimtes zijn in overleg te huur per uur of per dagdeel voor een minimale investering. Voor de 97,- krijg je eenmalig 2 dagdelen om van start te gaan met jouw bedrijf. 

Wij motiveren en activeren en geven ondernemers de gelegenheid workshops in team verband als individueel op te zetten. Daarnaast helpen wij bij het opzetten van het werven van klandizie en het vergroten van jouw eigen bedrijf.

Laten we samen de wereld een handje helpen, door ons bereik nog groter te maken en nog meer mensen een hand toe te reiken.