Happy Body

Steeds meer mensen ontdekken dat onderhoud van het lichaam belangrijker is dan ooit. De werkdruk neemt toe, de verwachting van de maatschappij waarin we leven brengt ongevraagd stress met zich mee en dat gaat deels in het lichaam zitten. 
De specifieke flexibility coaching workshop/training die ik aanbied is zeer geschikt voor mensen die hun lichaam ongemerkt ‘verwaarlozen’, en wel die overklaarbare nare nietsvermoedende lichamelijke ongemakken ervaren. Stijve hamstrings, strakke heupen of een geblokkeerde ruggengraat. Maar ook tinteling in de vingers, pijnlijke schouders, vermoeide benen, kramp onrust in het lichaam. De workshop “Happy body” kan uitkomst bieden voor jou werknemers. Gezonde werknemers die een jeugdige vrijheid voelen en een flexibel lichaam hebben zitten lekker in hun vel en leveren meer en beter kwaliteit op de werkvloer met als positieve bijkomstigheid, minder ziekteverzuim. 

 

Enkele voordelen op een rij

Coaching en workshop

  • Verlicht  rug-, nek en schouderklachten

  • Leer bewegen als een jongere versie van jezelf

  • Bescherm en verzorg je gewrichten

  • Bouw lange, sterke ondersteunde weefsels

  • Geniet van de sporten en activiteiten waar je van houdt

  • Voel de jeugdige vrijheid van een flexibel lichaam

Yoga en flexebiliteit wordt nog steeds onderschat. De Science of Stretching is een bewezen benadering van flexibiliteitstraining. Deze unieke methode is opgericht in 2007, heeft honderden mensen geholpen en duizenden verhoogde de mobiliteit en ervaarde minder pijn. Dit kan jij voor jezelf of voor jou werknemers creëren

Of je nu geïnteresseerd bent in privé lessen, een workshop of wil je mij inhuren als trainer in jouw sportschool of bedrijfsgym?

Laten we dan eens samen onder het genot van een kopje thee virtueel of persoonlijk en kijken wat ik zou kunnen betekenen voor jou en of jouw bedrijf.

Stay Healthy